Марешки иска да се настани в държавен апартамент

0
Милионерът ще се възползва от статута на депутат и ще поиска ведомствен апартамент
Милионерът ще се възползва от статута на депутат и ще поиска ведомствен апартамент

Бизнесменът води депутати на Божи гроб за Великден

Лидерът на партия “Воля” Веселин Марешки ще се възползва от статута на депутат и ще поиска ведомствен апартамент на Народното събрание, стана ясно от негово изявление пред bTV. Само така щял да може да пристига навреме на работа.

Бизнесменът, собственик на верига аптеки и бензиностанции, призна, че нямал жилище в София, всичките му имоти били във Варна.

Освен това лидерът на “Воля”, който неведнъж публично е заявявал, че сам е спечелил богатството си, е собственик на луксозни автомобили, сред които е и спортният “Шелби Супер Кар”.

По признания на самия Марешки поръчковата кола струва 400 000 долара.

По принцип депутатите, които не са от София, имат право на ведомствено жилище в рамките на мандата на Народното събрание. Жилищата са сравнително добре обзаведени, а избраниците плащат символични наеми. Ако няма свободни апартаменти или пък се ремонтират, живеят на хотел за сметка на данъкоплатците.

Междувременно “24 часа” научи, че за Великден лидерът на партия “Воля” ще води част от новоизбраните си депутати на хаджилък в Йерусалим. Пътуването до Божи гроб в Израел по празниците не било свързано със срещи на политическо ниво. Отиваме на почивка след тежката предизборна кампания, коментира новоизбран депутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари