Манол Пейков: Тази година 3-март трябва да е в тишина и размисъл

0
Да не говорим, че тържествата неизбежно ще се превърнат в шествие на всевъзможни путинофили
Да не говорим, че тържествата неизбежно ще се превърнат в шествие на всевъзможни путинофили Снимка: Фейсбук

Смятам, че официалните тържества за националния ни празник тази година трябва да бъдат отложени и хората трябва да бъдат оставени да го отпразнуват по домовете си, в тишина и размисъл

В този момент нито е етично, нито е редно държавниците ни да говорят за "руската армия освободителка, спасила своите братя славяни" (без което 3-ти март няма как да мине), когато сегашната руска армия е безмилостен и зъл нашественик, който тероризира и избива славянските си братя.

Да не говорим, че тържествата неизбежно ще се превърнат в шествие на всевъзможни путинофили (не русофили, русофил съм аз – мога да ви пея руски песни цяла вечер без да повторя и без да погледна в тетрадката) – от арогантната и одиозна руска посланичка, през хиляди платени тролове, до стотици объркани и гневни хора, които бъркат ненавистта към политиката на Путин с ненавист към Русия.

А това е последното, от което се нуждаем в момента.

Манол Пейков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    манол кехая
    а бре, манолчо, ако го нямаше 3 март, как щеше да ти е името бе, дьонме!
  • 2
    8
    до 6
    Имам предвид теб и такива като теб, които нямат мнение, но се ядосват когато другите имат такова. Тъпо е! Ако нещо не ти харесва казаното го обори, не се дръж като тъпанар.
  • 4
    7
    русенец
    Още един дето не си пие редовно хапчетата! Тъй ли заръчаха от американското посолство Маноле?Къде беше с призивите Маноле, когато украинските фашисти стреляха по жилищни райони в Донецк и Луганск?А когато разстрелваха и изгаряха българи и горяха нашия национален флаг, къде беше?Защо не идеш на Дунав мост и да видиш с какви коли идват "бежанците", как са облечени и какви телефони имат? Колко от тях са без покрив над главата? Нито един, Маноле! Има много бежанци без покрив над главата, но те са от Донецк и Луганск и са евакуирани в Русия!
  • 0
    6
    Do komentar5
    Себе си ли имате предвид под "мат'ряла". Да не сте някой невъзвръщенец, дето се прави на важен от чужбина като плюе по сънародниците си?
  • 4
    5
    до 4
    Какъвто мат'ряла, такъв и елита му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари