Майката на загиналата на пътя Алекс: Трябват стряскащи наказания за нарушителите!

0
Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание, дисциплина и желание отвътре, посочи Яна Алексиева
Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание, дисциплина и желание отвътре, посочи Яна Алексиева Видео: NOVA

Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание, дисциплина и желание отвътре, посочи Яна Алексиева

Необходими са законови промени, стряскащо големи глоби и наказания, които да се отнасят за всички участници в движението. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по NOVA Яна Алексиева, майка на загиналата на пътя 17-годишна Александра, за която въпреки студа през януари - хиляди се редиха да дарят кръв.

Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание, дисциплина и желание отвътре. Значи това трябва да стане с правила – които трябва всички да спазват безусловно и да се следи стриктно за тяхното спазване и да няма изключения”.

По думите ѝ промяната трябва да започне със закон, който трябва да е така формулиран, че да няма вратички, през които да се измъкват нарушителите. „Глобите и наказанията трябва да са стряскащо големи. Човек, когато застане на пътя – независимо какъв участник е в движението – да съзнава ясно какво го очаква, ако наруши някое от тези правила. И при нарушение този закон и тези глоби и санкции – да се отнасят за абсолютно всички – равноправно”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари