Майката на убитото бебе в Крушевец: Видях убиеца на детето си, нищо не ми каза!

0

Майката на 11-месечната Красимира, която бе убита на място от пиян граничен полицай в созополското село Крушевец, влязла в хранителния магазин само за минута. Тогава се чул страшният удар и тя веднага изскочила навън.

Видяла ужасена премазаната количка, а бебето й било под колата. Малката Краси е починала на място. Веднага след като слязъл от колата, шофьорът Костадин Стоянов не се спуснал да помага на шокираните хора, които опитвали да извадят детето, а отишъл на отсрещния тротоар, за да говори по телефона, съобщава "Флагман".

„Видях го, нищо не ми каза. Колегите му веднага го отведоха на метри от нас. В района на инцидента имаше един двама полицаи, всички останали бяха около убиеца на детенцето“, казаха свидетели на кървавата драма.

Дръпна се настрани. Момчетата, които дойдоха да помагат, му викаха „Какво стоиш, ела да вдигнем колата и да измъкнем детето“, но той стоеше и гледаше от отстрани. Не съм в състояние да мисля какво ще правя занапред“, каза през сълзи сломената майка.

Братчето на Краси, 8-годишният Наско, все още не знае, че сестричката му е мъртва. Той само е чул, че я е блъснала кола.

Прави се, че не разбира, но всеки път отива настрани и плаче, за да не го видя“, каза още съсипаната Нонка.

11-месечното бебенце по принцип било много кротко дете. Миналата нощ обаче Краси е спала много неспокойно. Непрекъснато се будела и искала да си играе с майка си и баща си, разказват смазаните от скръб родители.

Играехме си с нея, тя смееше и ни закачаше. Само една майка може да разбере болката ми“, каза още майката на убитото дете.

Родителите настояват за справедливо наказание за убиеца на детето си. Само след броени дни (10 октомври) малката Краси е щяла да навърши една годинка.

В момента майката на Паоло, който бе убит в Стара Загора, пътува към село Крушевец, за да подкрепи семейството в този ужасен момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари