Майката на Марешки събра погледите на централния плаж във Варна

0

Майката на Веселин Марешки се оказа по-екстремна натура и от него.

73-годишната Веска Марешка все още се чувствала в кондиция за луди плажни изживявания.

Преди броени дни изпълнителката на стари градски песни събра погледите на летовниците на централния плаж във Варна, яхвайки мощен джет. Безстрашната пенсионерка вкарала тежката машина в морските води без помощта на инструкторите и дори повозила свой млад приятел. Водните й пируети били достойни за състезание, но като истинска професионалистка, Марешка се подсигурила с надуваема спасителна жилетка, пише Флагман.

След като разходила другаря си из варненската морска шир, решила да се щракне за спомен край брега и със собствениците на джетовете. Дори на плажа Веска не изневерила на шармантния си стил и се появила със скъп бански от две части и копринен шал, който повила около кръста си като пола. Преди месец изпълнителката на стари градски песни променила и прическата си, скъсявайки драстично дължината и експериментирайки с нов оранжев цвят. Майката на лидера на „Воля“ имала отношение към модата още от мома, когато си изкарвала прехраната като шивачка.

Във Варна се говори, че талантът й не останал незабелязан дори от самия Тодор Живков, който й се доверявал за кройката на костюмите си. Синът й не наследил таланта й с шевните машини, но от нея взел любовта към екстремните спортове и към пеенето. Малко известен факт е, че депутатът умеел да пее вярно и си позволявал да тананика любимите си парчета вкъщи или пред отбрана компания. През 2013 г. пък в родната му Варна го обявиха за супергерой, защото аптекарският бос за пръв път демонстрира у нас водната иновация флайборд.

Със съоръжението, наподобяващо раница, човек може да лети над водата, да се гмурка като делфин и да прави салта. Скъпата играчка струва почти 20 хиляди лева, а цената на курса за управлението й започва от 2 бона и нагоре. Майка му Веска обаче засега не се престрашавала да тества съоръжението, но дори и само на джет, пак се превърнала в атракцията на сезона

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари