Майката на Константин Суботинов: Синът ми е действал под заплаха

0
Според майката на Веско Вълчинов мотива за убийството е свързан със 70 000 лева
Според майката на Веско Вълчинов мотива за убийството е свързан със 70 000 лева Видео: bTV

"Синът ми е действал под заплаха", това каза Татяна Манова, майка на Константин Суботинов, свързан с укриването на рачлененото тяло на Кристиян Пеев.

Суботинов е обвинен, че е помагал на заподозрения за престъплението Веско Вълчинов.

По-рано днес майката на сочения за извършител заяви, че не синът ѝ, а Константин е разчленил тялото на убития.

Според Манова синът ѝ Константин единствено е помогнал в укриването, а версията на Вълчинов е с цел да бъде намалена присъдата му.

Колкото до мотива за убийството – според майката на Веско той е свързан със 70 000 лева, които дала на сина си, за да прави бизнес с криптовалута с убития Крис, предаде bTV.

Днес съдът трябваше да реши окончателно дали Вълчинов да остане в ареста. Според адвокатът му обаче, той е болен и така – заседанието се отложи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари