Ще се гледа мярката за неотклонение на втория задържан за убийството на мъжа, намерен в шахта

0
Той е помагал на предполагаемия убиец да прикрие следите
Той е помагал на предполагаемия убиец да прикрие следите Снимка: bTV

Той е помагал на предполагаемия убиец да прикрие следите

Съдът днес ще гледа мярката за неотклонение на втория задържан след убийството на на 41-годишния Кристиян Пеев, чиито останки бяха намерени в канализацията на жилищна кооперация в София, предава bTV.

Константин Суботинов е мъжът, който е помогнал на извършителя - Веско Вълчинов да прикрие следите от убийството. И на двамата са повдигнати обвинения.

Водеща версия е дълг от 2000 лева, който извършителят имал към жертвата. Предполага се, че мъжът е бил убит миналия вторник малко след изчезването си.

За да прикрият следите, предполагаемият извършител и мъжът, който му е помагал, пренесли части от тялото на жертвата в Природен парк "Витоша".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари