Майката на Иван Владимиров: Молбите ми към Вселената не се сбъднаха!

1
Опечалената Слава Иванова разказа предисторията на трагедията
Опечалената Слава Иванова разказа предисторията на трагедията Видео: NOVA

Опечалената Слава Иванова разказа предисторията на трагедията

Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха”. Това каза майката на застреляния в сряда вечерта психолог Иван Владимиров. Слава Иванова разказа пред NOVA, че семейството отдавна има конфликт със стрелеца, подавани са и десетки жалби. Хора от блока пък споделиха, че той е проявявал агресия и към други свои съседи.

Втора безсънна нощ прекараха близките на жертвата. Задържан е негов 52-годишен съсед, бивш полицай, с когото от години имали спорове от битов характер. Каква е точната причина за стрелбата срещу психолога, все още се уточнява. Майка му обаче е категорична, че не става въпрос за инцидент, а за планирано убийство.

„Това, което чух, е, че е много добре планирано и обмислено убийство, с много добре планирана и измислена инсценировка, че е нападнат от сина ми и че той е бил в самозащита”, коментира още опечалената майка.

Слава Иванова разкри и причината за възобновяването на 30-годишния конфликт между семейството ѝ и това на сочения за убиец: „Започна отново поради обстоятелството, че 30 години майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с нейните кашони и найлони, които предава за пари. Синът, ми като се върна от Америка, заедно с едно друго момче, направиха акция да се изчисти дворът и в суматохата някакви нейни чували са били изхвърлени”. Стрелецът повикал полиция, която му обяснила, че всички вещи извън жилището му могат да бъдат почистени.

Няма свидетели на стрелбата. Трупът на жертвата е намерен от двама съседи, които чули шум и усетили миризма, която определят като "странна", каза в изявление говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. „Между заподозрения и убития двамата имало междусъседски спорове от битов характер. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отрича, че е извършил убийството, но засега е заявил това само при беседа с полицията”, каза още Петрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари