Криминален психолог: Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша след убийството

4
Двете крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, коментира Неделчо Стойчев
Двете крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, коментира Неделчо Стойчев Видео: NOVA

Двете крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, коментира Неделчо Стойчев

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заявкриминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач, каза Стойчев, цитиран от NOVA.

Габриела и Майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си са изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари