Майката на едно от разменените бебета: В шок съм, това си е моето дете

25
Родилката заяви, че отказва да приеме, че детето, което вече три месеца гледа в дома си, не е нейно
Родилката заяви, че отказва да приеме, че детето, което вече три месеца гледа в дома си, не е нейно Снимка: стоп кадър / Bulgaria on Air

Родилката заяви, че отказва да приеме, че детето, което вече три месеца гледа в дома си, не е нейно

Скандален случай в столицата. Прокуратурата и здравните власти разследват размяна на бебета в една от най-големите столични болници "Шейново". ДНК експертиза на двете майки е потвърдила размяната. Случаят е от септември.

Една от майките на разменените момиченца говори пред Bulgaria ON AIR.

Тя заяви, че отказва да приеме, че детето, което вече три месеца гледа в дома си, не е нейно. Твърди, че ѝ е направен ДНК тест.

Малката Ванеса е тримесечната дъщеря на Севда Михайлова и най-голямата ѝ радост до момента, в който в дома ѝ идват полицаи да ѝ съобщят, че детето най-вероятно е сменено в болницата и не е нейното.

"Извикаха ме в СДВР, дойдоха и ми казаха, че трябва да отида там. При тях бяха тестовете. Ще си направя и аз, няма да се откажа", коментира тя.

Севда е категорична, че детето е това, което е родила.

"Това си е моето дете. Не знам защо така се е случило с другата жена, техен проблем", допълни родилката.

Севда казва, че е в шок от случилото се. Казва, че се познава с другата жена, която чрез ДНК тест е установила, че детето ѝ не е нейното. Запознали се в болницата след като родили.

"В шок съм, как да не съм, като всяка една майка, прибрах се с рев. Но съм сигурна, че това си е моето дете, ще си направя тест", категорична е Севда.

Попитана дали при изписването нейната гривна и тази на детето са били еднакви, тя отговори: "Беше, но същия ден на изписването я качих горе, за да могат да я облекат за изписване, дадох дрешките, слязох долу за документите да се разпиша, не се усъмних изобщо, че ще има такова нещо."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Боримир
    Докога държавни институции ще създават караници и проблеми на обикновения човек. Един архитект като извади разрешително за строеж на плътна ограда не му ли идва на акъла че затъмнява бечова стая няма достъп до слънце и не ставе вече нищо в градината. И аз трябва да си съдя съседа. Само проблеми създавате, почете се от по напредналите държави.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари