Майката на 16-годишния побойник: Детето е съвсем нормално!

3
Според психолога на училището, в което учи Димитър - той има проблем с комуникацията
Според психолога на училището, в което учи Димитър - той има проблем с комуникацията Видео: Нова телевизия

"Димитър е един обикновен средностатистически ученик, който има проблем с комуникацията. При мен той е попадал няколко пъти. Една невинна реплика провокира у него шокираща реакция. Родителите се отзоваха, но не приеха присърце, че той има нужда от помощ".

Това заяви за "Здравей, България" Димитрина Димитрова, психолог в училището на 16-годишния Димитър Чантов, който нанесе юмруци на възрастен мъж в автобус в Бургас

Според Димитрова, основният проблем на десетокласника е, че той не може да изразява емоциите си по нормален начин. 

Младежът, който преби мъж в градския транспорт в Бургас, нападна и екипа на Нова телевизия. 16-годишният Димитър Чантов от квартал "Сарафово" беше задържан и пуснат заради жестокия побой над 64-годишен мъж в градския транспорт в събота следобед.

Мъжът пострада след серия от юмруци в лицето след като направи забележка на приятелката на Димитър, която си сложила калните ботуши върху седалката. 

Побоят в градския транспорт в събота следобед не е първата проява на агресия на десетокласника от Гимназията по електротехника в Бургас.

Миналата година ударил съученик също заради реплика. Майката на Димитър, която го чакаше пред ареста, обяснява съботния инцидент така:

"Детето е съвсем нормално. Просто се подведе по момичето, досега сме нямали такива случаи, в нормално семейство расте. Ние сме си нормални родители".

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари