Майка от Бургас: Синът ми изяде "два здрави шамара" от полицай

1
Майка обвини полицай в саморазправа в свой пост в социалната мрежа
Майка обвини полицай в саморазправа в свой пост в социалната мрежа Снимка: iStock / Getty Images

Майка обвини полицай в саморазправа в свой пост в социалната мрежа

Бургазлийката разказва, че синът ѝ, седмокласник, събирал заедно с приятели паднали клони от вчерашната буря, когато в градинката се появил полицаят. Той се оказал баща на третокласник, който пречел на големите деца и разпилявал клоните. Малчуганът бил с рана на крака, вероятно случайно причинена от играта с изпочупените дървета. Бащата обаче, решил че виновниците за нараняването са големите момчета и решил да се саморазправи. Синът на жената получава "два здрави шамара" от полицая.

Бургазлийката твърди, че има и други бити деца.

"Това е следа от тежък шамар върху лицето на детето ми!!! Побойникът е полицай от РУ в гр. Бургас, който след като вижда, че детето му ( трети клас) е с раничка на крака, решава че злосторници са най-близката групичка седмокласници (около 8 деца) и решава бързо да се саморазправи. За зла съдба, детето ми тъкмо пристига на ”местопрестъплението”, когато “ героят” ги събира разярен и на общо основание започва да бие!!! Синът ми “изяжда“ два здрави шамара ( от повече се е спасил, предпазвайки се с тротинетката си!)! Разбира се, има и други бити деца!

Уточнявам, че децата са събирали паднали клони в градинката след бурята вчера, а детето му ги е разпилявало след тях, но никой от тях не го е дразнил, когато вероятно се е самонаранило с клон и бащата (не присъствайки) изпада в ярост!

Въпроси:

1. Ако този човек е психически нестабилен ( а явно е!) може ли да носи оръжие? И ако попадне в много по- сложна ситуация какво би направил с него?

2. Ако напада деца ( а може да са вашите!), че и невинни, как да го охарактеризирам?

3. Това злоупотреба със служебно положение ли е , с мисълта за безнаказаност?

4. Да обяснявам ли още на детето си, че полицаите са тези, на които да разчитаме в тежки ситуации ,и че ако сме под заплаха да разчитаме на тях?

5. Чудя се дали ще бъде подведен под отговорност за лека телесна повреда над дете от колегите си или случаят ще се потули?

А децата знаеха, че е полицай…"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    ники
    Първо да започнем с това събирал съчки я кажи направо че си го пратила да краде дърва и сега ревеш кажи си направо циганка ли си
  • -1
    1
    😎😎😎🙂
    Още една дропла Я по задълбочено разпитай синът си, Не бързай с обвиненията Мамино чедо какво направи?....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари