Майка търси мистериозно изчезналия си син в Костенец

3
„Моля всички да се отзоват и да го търсят по някакъв начин", призова Зоя Данина
„Моля всички да се отзоват и да го търсят по някакъв начин", призова Зоя Данина Снимка: bTV

Мистериозен случай в Костенец. 42-годишен мъж изчезна безследно, а колата му беше открита в дере

 Атанас Цветанов излиза на 29 януари със служебния си автомобил, а три дни по-късно колата е намерена паднала в дере, прелетяла над 20 метра, на река Чавча по пътя за Белово, предаде bTV

В колата няма и следа от мъжа. Освен униформените, в издирването вземат участие близки, познати, горски служители, бил е използван и дрон, но до момента без успех.

Майка му Зоя Данина призова  хората да помогнат в намирането му.

„Моля всички да се отзоват и да го търсят по някакъв начин. Аз съм разведена от 32 години, сама съм с детето си, само той ми е единственият на света. Имам молба да се разпространи неговата снимка и по-често в новините да се излъчва, ако е възможно”, призова Зоя Данина.

Майката на мъжа разказа, че той е излязъл на 29 януари в 10:30 ч. от тях и казал, че отива да си плати личните телефони. Тъй като не бил получил заплата, взел пари от свой приятел.

Казал, че ще се върне веднага след това, но в 18:30 ч. вечерта все още го нямало. Зоя Данина обаче не успяла да го потърси, тъй като телефоните все още не били платени.

По думите на жената синът й не е споменавал някой да го безпокои, не е бил тормозен, нито пък някой е тормозил нея. Разбрала обаче, че имал проблеми с приятелката си. Зоя Данина разказа още, че в петък полицията е имала сигнал за Благоевград, но той се е оказал фалшив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ко
    8w7yuemf823,а ти си тъп олигофрен....
  • -7
    1
    8w7yuemf823
    izvunzemni sa go vzeli da mu testvat rektuma.. tova e tainata na misteriqta.. shte se poqvi kato svurshat s testovete
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари