Катастрофа на булевард "Гоце Делчев"

3
Сблъскали са се два автомобила
Сблъскали са се два автомобила Снимка: Петър Петров, Фейсбук

Сблъскали са се два автомобила

Катастрофа стана на булевард "Гоце Делчев" в Русе.

Инцидентът се е случил около 13:30 ч., съобщават очевидци. Сблъскали са се два автомобила, на място има пристигнала полиция.

По непотвърдена информация, шофьорката на колата, пътуваща от булевард "България" към булевард "Гоце Делчев", не е успяла да вземе завоя правилно и без спирачен път се удря в идващия от булевард "Гоце Делчев" автомобил с марка "Хонда".

Засега няма данни за пострадали хора.

Причините за произшествието се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    До № 6
    Инструктора само дава парите за книжката на Даяджията , ДАИ раздава книжките
  • 12
    6
    Къде е този инструктор и кой е...
    Колко трябва да си утрепан на това широкото да напуснеш лентата си, да навлезеш в насрещната и да се блъснеш в човека? Това само някоя па...ца го умее. Сега да се провери в протоколите на КАТ кой инструктор я е учил тая и да му се отнеме лиценза за минимум 5 години, защото е пуснал убиец на пътя. Докато не бъдат наказвани жестоко инструкторите ще продължават да раздават СУМПС-та на кой може и кой не може щом ще получат сухото. Само след драстични мерки инструкторите ще започнат да пускат само подготвени водачи иначе няма да стане.
  • 18
    5
    До 4
    Боже, слез и си прибери вересиите ...
  • -8
    4
    До 3
    Боже,боже,колко си умен....
  • 15
    3
    Педалите са сбъркани ...
    Вместо спирачка, ако е натиснала газта ... И ряз! Освен високата скорост при навлизане в завоя. След като на това широко Т-образно кръстовище не можеш да овладееш автомобила при сух асфалт и слънчево време, тая или е малоумна, или не трябва да шофира повече, щото става опасна за другите на пътя и не дай Бог пък да блъсне човек.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари