Майка с дете на ръце чисти вандалщината на хора, които се борят за “мир”!

3
Прекланям се пред постъпката на дамата, сподели Кремена Кунева
Прекланям се пред постъпката на дамата, сподели Кремена Кунева Снимка: Фейсбук

Прекланям се пред постъпката на дамата, сподели Кремена Кунева

Снимка на майка с дете, която почиства сградата на Европейската комисия в София, която по-рано днес бе залята с червена боя от протестиращи в "Похода за мир" обикаля социалните мрежи.

"Не знам коя е майката, която с детето си на ръце чисти вандалщината на хора, които се борят за “мир”. С кървава червена боя върху сградата на Европейския парламент в София. Вижте тази картина. Там някъде, недалеч от София, червеното е същото. Разликата е, че не е боя, а кръв... Кръвта, която борещите се за “мир” проливат на галони. Кръвта на напълно невинни жени, деца, мъже. Днес хората, твърдящи, че се борят за мир, начело с Костадин Костадинов и членове на БСП, ни показват кръвта на “мира”. Защото един такъв руски “мир” изглежда така.

Кървав. Грозен. Безскруполен.

А една майчица пак изтрива срама от България.

Докога ще я караме на майце си?

Има ли институции в тази страна?

Има ли осъзнаване за това докъде стига и ще достига омразата на омерзените?

Докога прокуратурата ще си затваря очите за всички нарушения, които тези хора извършват и с които стабилно водят страната ни към същото червено, само че истинско?

Докога останалите партии ще мълчат, пренебрегвайки с ирония действията на тези хора?

Докога децата ни ще живеят в омраза?

Не знам чия е снимката, за да отбележа автора ѝ. Ако се познае нека каже.

Не знам коя е и дамата, пред която аз лично се прекланям за постъпката.

Знам, че това е България, в която е крайно време доброто да спре да мишкува.", написа бившият депутат от ДБ Кремена Кунева в профила си във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Гражданин
    Нито дума за изявлението на посланникът на САЩ в РСМ.Не чух и порицание за битото българче,за опожарените български клубове,за недопускането на българи в РСМ.Който сее ветрове,жъне бури и налива вода в мелницата на "рубладжиите".
  • -1
    8
    Sтанко 09:30 | 22.5.2023 г,...
    Ма що го показваш? Гордееш ли се със себе си? И хапченцата, не ги спирай, че виж какво се получава! Ма си и евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано, еша си нямаш! Идиот! Анадъмно?
  • -1
    7
    Sтанко
    Рушлямските тролчета газ пикаят от яд и злоба в коментарите! Да мрете в адски мъки и болки, безродни антибългарски боклуци!!! Слава на нашите украински братя! ТероруZZия ке падне 2023!!! АМИН!!!
  • -5
    6
    123
    Умна и красива! Усвоила американските ценности! Мръсна продажна твар. Да си събира багажа и да ходи да бърше задници отвъд Атлантика!
  • -3
    5
    русенец
    Браво и на неизвестната майка, и на Кремена за коментара й. Само нормален човек може да се възмути както от идиотската война в Украйна, така и на дебилщината на някои наши политици. Явно и БСП и ВгъZZраждане свършиха парите и имат нужда от нови свежи пари и правят всичко, за да се харесат на господаря си - Путлер. белким отново налее нещо в партийните касички
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари