Бойко Борисов: Категорично осъждам посегателството срещу сградата на ЕК в София

0
Изключително тревожно е, че тази вандалска проява идва в момент на тежки предизвикателства пред България, коментира лидерът на ГЕРБ
Изключително тревожно е, че тази вандалска проява идва в момент на тежки предизвикателства пред България, коментира лидерът на ГЕРБ Снимка: БТА

Изключително тревожно е, че тази вандалска проява идва в момент на тежки предизвикателства пред България, коментира лидерът на ГЕРБ

"Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия в София."

Това написа във Фейсбук профила си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Изключително тревожно е, че тази вандалска проява идва в момент на тежки предизвикателства пред България", посочва Борисов в публикацията си в социалната мрежа.

"Той отбелязва, че днес нашата и международната общественост наблюдават с очакване разрешаването на тежката политическа криза, в която страната ни се намира от две години. Отговорност на политическите партии, особено на тези, които най-много афишират своите патриотични настроения, е да гарантират сигурността, стабилността и интегритета на държавата, вместо да насърчават нови разделения и скандали", допълва лидерът на ГЕРБ.

"В тази връзка призовавам още веднъж демократичните системни партии да застанем обединени в името на националните интереси на България, излъчвайки силно редовно правителство. Единствено гаранции за задълбочаване на процесите на евроатлантическата ни интеграция могат да бъдат контрапункт на хибридните опити за инфилтрация на враждебното руско влияние в нашето общество", заявява Бойко Борисов.

По-рано днес сградата на Представителството на Европейската комисия в София беше изцапана с червена боя по време на протест на "Възраждане". В страницата си във Фейсбук от партията по-рано обявиха, че ще отидат пред сградата на ЕК в София, за да протестират „срещу намесата на Брюксел във вътрешните ни работи“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    dgd
    Шибаняк!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари