Майка месеци наред усеща, че това не е нейното бебе

1
Младите родители се борили за сина си почти година
Младите родители се борили за сина си почти година

Меси Касаналес се влюбва в мъжа си в католическо училище в Далас. След като тя забременяла, била принудена да се върне в родния Ел Салвадор, защото имала само временна виза за Америка.

Рич останал в Тексас и търпеливо чакал завръщането на съпруга.

Когато Мерси родила и сестрата за първи път й дала сина ѝ Джейкъб, веднага разбрала, че нещо не е наред. Маѝчинският инстинкт проговорил в нея.

"Това не е моето бебе", изговорила веднага, но не можела нищо да направи. Месеци по-късно, продължавали да я мъчат същите съмнения и тъй като нямала мира, решила да поиска ДНК тест. Установило се, че наистина има право-Джейкъб не бил нейно дете.

"Това прозрение ми дойде с голяма болка и мъка". Биологичен син или не, и двамата много се привързали към него, но най-важният въпрос в този момент бил, къде се намира детето им?

Обърнали се към компетентните органи и били принудени да върнат Джейкъб на биологичното му семейство, но тогава започнали големите мъки-Валдано в Ел Салвадор отказала да върне биологичният им син Мозес. Не искали да дадат извлечение от раждането, нито паспорт, за да пристигне в Америка.

Агонията продължила почти година.

След много битки, успели да издействат победа и всички заедно да се върнат ​​у дома.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари