Майка изхвърли бебето си до обществена тоалетна

0
Бунт срещу Наджие, съдът я пусна под домашен арест
Бунт срещу Наджие, съдът я пусна под домашен арест

Кърджали настръхна срещу майка, обвинена в убийството на собственото й бебе!

27-годишната Наджие бе освободена преди дни от ареста и ще очаква началото на делото под домашен арест, предава България Днес.

Решението на съдиите в Кърджали разгневи съкварталци и родители в града. Някои настояват за 20 години затвор, други за доживотна присъда. Трети са категорични в социалните мрежи, че детето е от брат й Исмаил и затова двамата са решили да се отърват от плода на порочната им любов.

Кърджалийци масово изразиха готовност онлайн да линчуват многодетната майка заради зверството, което извършила с брат си. Те са против решението на съда и не спират да коментират фаталната съдба на пеленачето.

Майката изхвърли бебето си в калъфка от възглавница до неподдържана от години обществена тоалетна в кърджалийския квартал "Възрожденци". Момиченцето почина от измръзване, а в пъкления план участие взел и брат й Исмаил, категорични са разследващите.

Новороденото дошло на бял свят в средата на април и било четвърто за Наджие. Всичките били момичета, споделят запознати.

Пред съда майката посочи, че не е искала бебето, защото тогава била разделена с мъжа си. Затова решила да го остави в храстите, за да го намери някой човек и да го отгледа. Според близки истината е, че майката не искала да отглежда четвърто момиче, а желаела момче.

И трите й деца до този момент не били припознати от бащата, разказват запознати. Във Фейсбук валят люти закани за саморазправа и затвор за майката. Напрежението и облаците над главата на Наджие се засилват и в шивашката фирма, където жената криела, че е бременна, за да не я изгонят от работа, разказват работнички.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари