Майка и дъщеря загинаха при нелеп инцидент

0
Двете жени се заключили в сауна
Двете жени се заключили в сауна

Майка и дъщеря са намерени мъртви в сауна, след като били хванати в капан вътре за повече от 90 минути, пише в. "Дейли Мейл", цитиран от Факти.бг.

Двете жени, на възраст 65 и 45 години, се заключили в горещото помещение, след като дръжката на врата паднала. Те направили опит да счупят прозорчето на вратата, за да се измъкнат навън и да избягат от изключително високата температура, но не успели.

Жените гостували в къщата на свой приятел в чешката столица Прага.

Телата им били открити от собственика на сауната, който се обезпокоил, когато гостенките му не се появили доста дълго време.

"Майката и дъщерята, на възраст 65 и 45 години, са били в сауната на техни семейни приятели, в къщата им в Прага. Собственикът се усъмнил, че нещо не е наред, след като те не се върнали в къщата след час и половина в горещата сауна. Когато отишъл да провери какво става, ги открил да лежат на пода. Той повикал незабавно бърза помощ, които обявили смъртта им щом пристигнали на мястото на инцидента. Сега очакваме резултатите от аутопсията, която ще бъде извършена на двете починали жени", заяви в официално изявление говорителката на чешката полиция Ива Кормосова.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари