Маги Джанаварова стана майка

5
Бебето е момиченце и се казва Елизабет
Бебето е момиченце и се казва Елизабет Снимка: Инстаграм

Бебето е момиченце и се казва Елизабет

Маги Джанаварова стана майка. Бебето е момиченце и се казва Елизабет. За това научаваме от публикация на певицата в социалната мрежа.

"Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена. Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ Токуда.

Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна.

И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално.

Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!", пише Маги в Инстаграм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари