Мъдрости от зайчарника

2
Не че някога съм очаквала интелектуални високи от милиционера от школата в Симеоново, но за него дъно явно няма
Не че някога съм очаквала интелектуални високи от милиционера от школата в Симеоново, но за него дъно явно няма Снимка: Фейсбук

Местният селски пъдар, решен в текезесарска дънкова ризка с навити ръкави и задължителното червено конче на ръката /сакън, да не го урочаса зло око/, отново ръси премъдрости на електората

Видно е, че Онуй, заедно със загубата на властта, губи и всякакво чувство за реалност и си изтървава нервите. Не че някога съм очаквала интелектуални високи от милиционера от школата в Симеоново, но за него дъно явно няма.

Според истеричните му оплаквания, в парламента имало само адвокати на мутрите /на мен поне не ми е известно някой от колегите в парламента да му е бил адвокат, ама знае ли човек.../. Освен това, според Онуй, до обяд защитавали престъпници, а следобед ходили в Народното събрание да правят закони да привикват Каскетчо и върховния съдия /явно нова, непозната за мен фигура в съдебната система на България/. Всъщност, като се сетя, той привикваше постоянно Каскетчо и съдии от ВКС и ВАС да иска какво ли не, да си спомним как се обръщаше към БВ - "Братиньо". Крадецът вика: "Дръжте крадеца!". Въобразява си, че всички са тъпи, прости и нагли като него.

Освен обидите към депутатите, Онуй прегазва всякакви норми на възпитание и поведение на политик. Абстиненцията му за власт навлиза в нови, непознати за психиатрията висоти и мисля, че скоро ще се наложи спешна намеса на здравните власти.

"Тия ще ги държим максимум"- ако някой е разбрал нещо, да ме осветли по темата. Самият израз е без всякакъв смисъл, явно Онуй си въобразява, че всяка думичка с над една сричка го прави особено интелигентен и ерудиран. Как ще ги държи, не е много ясно. Как се държи някой максимум, също не е. Но е видно, че Онуй място не може да си намери от бяс, че е изтървало властта и се опитва да плаши и да обижда.

Усещането е за срам и омерзение, че сме допуснали това семпло и обрано ментално същество да ни управлява и да се държи като хамалин с България и народа ни. Интелектуалното и възпитателното ниво толкова падна с вземането на властта от него, че явно ни трябва ново Възраждане, за да се отърсим от простотията, полепнала като кал по държавата!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари