Мадона унижава свой фен

0
Мадона винаги е била символ на сексуалната разкрепостеност в шоубизнеса, но напоследък кралицата на попа прекрачва границите на добрия вкус
Мадона винаги е била символ на сексуалната разкрепостеност в шоубизнеса, но напоследък кралицата на попа прекрачва границите на добрия вкус

Мадона винаги е била символ на сексуалната разкрепостеност в шоубизнеса, но напоследък кралицата на попа прекрачва границите на добрия вкус. На своето шоу на Медисън Скуеър Гардън Мадона тотално изтрещя. Публиката, разбира се, реагира с аплодисменти, когато на сцената се качи нашумялата комедийна актриса Ейми Шуимър, съобщава Канал 3.

Пищната блондинка потанцува заедно с певицата и тъкмо, когато всички смятаха, че това е върхът на купона, Мадона залепи една плесница по задните части на Ейми и се престори на мъж, заставайки точно зад апетитната актриса. Изпълнението им предизвика хиляди коментари в сайтовете за видео споделяне, където някои по-консервативни меломани изказаха възмущението си от действията на Мадж.

Уви, Кралицата на попа вече има много силна конкуренция от страна на по-млади певици като Риана и Майли Сайръс, които не само се държат разюздано на сцената, но и се разхождат по нея почти голи. Мадона никога не се е примирявала с второто място и най-вече, когато става дума за скандални изяви. Явно съревнованието с по-младите й колежки я кара да прави все по-безумни неща на концертите си. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари