Мадона раздруса напращели MILF гърди

1
Да отделим 5 минути на чифт подскачащи напращели MILF гърди
Да отделим 5 минути на чифт подскачащи напращели MILF гърди

Мадона никога не е крила, че починалият наскоро Дейвид Боуи (David Bowie), е бил нейно вдъхновение и пример, в стремежа и да бъде различна и уникална като артист. В днешни дни материалното момиче вече е хиперкомерсиален MILF, което продължава да я държи на гребена на вълната, макар и прехвърлила 50-те, пише Avtora.com.

Видеото по-долу изтече преди седмица, когато любител засне изпълнението-трибют на Мадона на песента Rebel, Rebel на Боуи. Случката беше уловена на камера, по време на шоуто на певицата в Хюстън, Тексас.

Сега "случайно" записът се появи и в официалния YouTube акаунт на певицата, в значително по-високо - HD качество, което дава повод ако си падате по чифт подскачащи едри гърди в едър план, задължително да му отделите отново около 5 минути.  Всъщност, дали възрастта е порок в света на съвременния музикален шоубизнес, не може да се отговори еднозначно.

Така например в едната крайност са изцепките на Майли Сайръс (Miley Cyrus), а от друга са последните два видеоклипа на Боуи (апропо, Боуи почина на 69 г.) - Lazarus и Blackstar.

За разлика от атрактивните иначе плезения на Майли, творчеството на Боуи несъмнено ще остави доста по-траен белег в историята на музиката, а Lazarus и Blackstar ще бъдат повод за коментари в артистичния и не само свят заради факта, че в тях починалият наскоро музикант изразява мислите и търсенията на Артиста, породени от неизбежната му собствената смърт.

Двата примера са диаметрално противоположни в изказа и артистичните похвати, но несъмнено са форма на съвременно изкуството. Доколко и кой е вашият фаворит оставаме на вашето светоусещане и естетически критерии. 

Сега обаче е момент да отделим 5 минути на чифт подскачащи напращели MILF гърди.

Източник: Avtora.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари