Откриха Мадона в безпомощно състояние

0
Мадона е приета в болница със сериозна бактериална инфекция
Мадона е приета в болница със сериозна бактериална инфекция Снимка: Madonna / Facebook

Отлагат световното турне на певицата

Мадона е приета в болница със сериозна бактериална инфекция, съобщава ВВС. По тази причина се отлага и световното турне на певицата.

Поп кралицата е била открита в безпомощно състояние в събота и веднага е откарана в спешна помощ, допълва Page Six. В момента тя се възстановява в интензивно отделение, предаде DarikNews.bg.

„Здравето ѝ се подобрява, но Мадона все още е под лекарски грижи. Очаква се напълно да се възстанови", обяви нейният мениджър.

„Понастоящем ще трябва да поставим на пауза всички ангажименти, включително турнето. Ще споделим повече подробности с вас веднага щом ги получим, в това число и нова начална дата за турнето и за пренасрочени концерти“, добавя Гай Осеари.

През цялото време неотлъчно до майка си е била най-голямата дъщеря на Мадона Лурдес Леон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    2
    До 1
    Не е на 62 години, 1958 г. е родена, тази година навършва 65. Но и тя като нашата "другарка ИвАнова", приятелка на Доган и почитателка на Путлер, няма срам. Нашата официално е на 84, но май че е поне на 86. Но лакомията ѝ не стихва. Докато я величаят за "прима", няма да миряса.
  • 2
    1
    Читател
    Да си на 62,а да се правиш на 26,е много трудно нещо,да не кажа невъзможно."Отлагат световното турне на певицата".Трудно ми е да определя,като каква конкретно се изявава тази "голяма" звезда.Аз съм човек от село,но разбирам от видовете музика.Оперна,оперетна,естрадна,търся я някаде "звездата",но не я намирам.Пожелавам й,стабилно, скорошно възтановяване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари