Мачът на звездите се завръща в НБА

0
Най-големите звезди в НБА отново ще играят четири 12-минутни части
Най-големите звезди в НБА отново ще играят четири 12-минутни части Снимка: Twitter / X / архив

Най-големите звезди в НБА отново ще играят четири 12-минутни части

НБА се връща към стария формат за Мача на звездите през февруари 2024 година, обявиха от Лигата.

Най-добрите играчи от Западната конференция отново ще се изправят срещу най-добрите от Източната в предстоящия Мач на звездите, който трябва да се проведе на 18 февруари в Индианаполис.

Най-големите звезди в НБА отново ще играят четири 12-минутни части.

През последните години всяка от първите три четвърти беше измервана и започваше без резултат. Навлизайки в четвъртата четвърт, нямаше часовник за игра и крайният резултат се определяше, като се използва общия актив на водещия отбор плюс 24 точки - почит към номера на екипа на легендата Коби Брайънт през последните 10 години от кариерата му.

В допълнение, получилите най-много гласове играчи от всяка конференция бяха натоварени да изберат своя отбор сред останалите звезди.

Форматът беше въведен в чест на Брайънт след смъртта му, информира БТА.

Коби Брайънт почина на 26 януари 2020-а, на 41 години, след катастрофа с частен хеликоптер. Пилотът и всичките осем пътници бяха убити, включително 13-годишната дъщеря на Брайънт - Джиана.

От съобщението обаче не става ясно дали НБА ще се върне за постоянно към старата система.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари