Люси свали 40 килограма!

0
Люси Иларионов е смъкнал поне 40 килограма след операцията на стомах
Люси Иларионов е смъкнал поне 40 килограма след операцията на стомах

Люси Иларионов е смъкнал поне 40 килограма след операцията на стомаха, която си направи преди по-малко от 3 месеца, научихме от „Всеки ден".

Точно както предрекоха лекарите, за отрицателно време режисьорът вече е коренно променен и продължава да слабее.

„Скоро ще вляза в топ форма. Възстановяването върви чудесно. Най-после започвам да се чувствам добре", споделял Иларионов пред свои близки.

Люси внимава как се храни, тъй като стомахът му още не е съвсем добре и трудно преработва храната. Набляга на меко сирене, варени и задушени зеленчуци, както и риба. Приятелите му разказват, че тотално е загубил апетит и се случвало дори да се наложи да го подсещат да се храни.

От скоро Иларионов бил започнал и да спортува, като наблягал на тичането в парка и плуването. Люси обаче споделял, че се притеснява след ударното отслабване кожата му да не увисне и картинката да не стане още по-потресаваща от преди.

Обикновено това става при ударно отслабване с десетки килограми, както е в случая в режисьора. Тогава се налага да се правят пластични операции за отстраняване на излишната кожа. Въпреки този често срещан дефект Иларионов не смятал да се отказва от режима си за отслабване.

Преди операцията дължината на стомаха на музиканта е била цели 30 см, а след изрязването му размерите били като на бебешко стомахче. Преди операцията Люси е тежал 180 килограма, а мечтата му е да стане 85. Той е обнадежден, че ще успее заради уверението на турските лекари, които му обещали, че ще постигне резултата, към който се стреми, до септември - октомври.

Режисьорът признава, че операцията му струвала 10 000 евро и се и подложил на нея не просто от суета, а и заради здравословни проблеми. Преди време започнала да му тече кръв от носа. Освен това силно се задъхвал даже и при минимално физическо натоварване. Отишъл на лекар и се оказало, че има захарен диабет. Люси започнал да пие лекарства за сваляне на захарта, но се появили странични ефекти. Единственият изход да облекчи състоянието си бил да отслабне.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари