Люси Иларионов: Вече стопих повече от 20 кила

0

Люси Иларионов, който се подложи на уникална операция за изрязване на стомаха в Анкара, вече е свалил повече от 20 кила, но не седи непрекъснато на кантара да следи трескаво промените.

Чувства се перфектно и това е достатъчна индикация. А килограмите, че се топят, топят се. 

Веднага след интервенцията топрежисьорът се върна към обичайния си ежедневен ритъм – снимки, записи, монтаж, информира БЛИЦ. 

В началото Люси беше на изключително строга диета – вода, чай, айран и ошав. Сега вече е започнал захранването с по-“човешка” храна – меки сиренца, рохки яйца, кайма, риба, варени или задушени зеленчуци...

“Не изпитвам глад, спя като бебе, тонусът ми е прекрасен”, сподели с „ШОУ” режисьорът, който дни преди операцията разказа какво му предстои първо пред народното издание.


- Люси, как приемаш истерията в медиите, свързана с твоята операция и здравословното ти състояние – “признал” си, че си бил на косъм от смъртта, припаднал си по време на снимки на клип на Анелия, извинил си се на всичките си врагове, в това число и на Мария Илиева. Казваш, че е публикувано интервю, което не си давал?! 

- Не, няма такива неща, това са пълни глупости! Нито съм припадал на снимки, нито нищо, чувствам се страхотно! Аз нямам никакъв проблем, че не ям достатъчно. Напротив – преди пиех по 3 литра вода вечер, ставах през 45 минути да пишкам. Сега си лягам вечер, събуждам се след 10 часа и чак тогава отивам до тоалетна, което е много голяма промяна. Имам дълбок, спокоен сън. Даже Ани ми казва: “Завиждам ти как спиш, като бебе!” Тя спи по-малко от мен. /смее се/

Тези писания супер ме изнервиха, защото вместо тези хора да ми се обадят и да ме питат как се чувствам, както вашият вестник прави, те измислят изказвания от мое име, преписват някакви неща, вадят ги от контекста, нямам думи. Не съм давал подобно интервю. А името на тази дама /Мария Илиева – б. а./ по никакъв повод вече не бих го споменал, камо ли да се “изповядам”, че съм й простил за нещо. Това е абсурд! Просто в моите уста и устата на Ани са сложени думи. Въобще няма такова нещо!

- А на какъв етап е възстановяването ти?
- Вече започнах да се захранвам. Имам диета, която ми е предписана за този период, но дори не мога да изяждам всичко, което е предвидено. От най-малкото се наяждам. Сутрин редувам някакви меки сиренца с рохко яйце и сухарче. На обяд трябва да приемам вече някакво месце, предимно кайма хапвам. Вечер диетолозите искат да прибавя към менюто си риба и малко зеленчуци, приготвени на пара или варени. Междувременно пия млекца с някакви плодчета в тях – банан, ягодка... Трябва да разделя храненията си по 5-6 пъти на ден. Не мога да ям много, хапвам от тези неща, които изброих, по много мъничко. Всякакви безалкохолни, люто, кисело и сладко съм изключил изцяло. Пия лекарствата, които са ми предписали докторите в Анкара, много витамини и ензими приемам.

Колегите ми казват, че ми се радват, като гледат как с всеки ден “спадам” надолу. Може би съм смъкнал вече над 20 килограма. 

Оня ден си купих една готина блузка 

Засега е леко по мен, но съм сигурен, че след 2 седмици ще ми става перфектно!

- И не се дразниш, ако около теб похапват нещо, което ти е забранено?
- Не изпитвам никакъв глад. Казвам ти, че дори това, което ми е в диетата, не мога да изяждам. С един колега оня ден бяхме седнали заедно, той си поръча разни апетитни неща. Пита ме: “Да не те дразня нещо?”

Викам му: “Яж си спокойно!” И си отпивах айранче на масата  до него...

- Гардеробът си кога ще започнеш да сменяш?
- Е, нека отслабна по-чувствително, това досега не е нищо...

- А вярно ли, че може като отслабнеш драстично, да ти се наложи втора операция, заради увисналата от отслабването кожа?
- Има и такъв вариант, но с плуване през ден това няма да се допусне. Кожата ще се прибере, мускулите ще се стегнат.

Фитнес засега не ми се препоръчва.

- Може ли един деликатен въпрос? Как се отрази интервенцията на сексуалните ви отношения с Ани?
- Ние никога не сме имали проблеми, но това, което мога да кажа, е, 

че ставам все по-подвижен... /смее се/ 

А след като тонусът ми става все по-добър, нормално е и желанието да става по-голямо...

- В този труден за теб момент някой от съквартирантите ти от “ВИП брадър” обади ли ти се да пита как си, да ти даде кураж?
- Не, единствено с Джино се чуваме през ден. Никой друг от тях не ми е звънял. Но колегите ми се интересуваха и ме поддържаха. Стискаха палци. Някои се чудеха как въобще съм се решил на това нещо. Просто защото този метод не е популярен в България и затова хората така се стряскат.

- А ти кога разбра, че Джино е катастрофирал тежко в Америка?
- Джино непрекъсното ми звънеше в Анкара да ме подкрепя: “Как си, брат! С теб съм!” В един момент изчезна! Три дни, може би, не го чух! Звъннах му, не вдигна! Когато успях да се свържа с него, едва говореше. Успя да ми каже само: 

“Брат, смазан съм, катастрофирах!” 

Не можеше да говори, въобще не можеше да говори! Негов приятел взе телефона и ми обясни всичко – направили му една операция, на следващия ден трябваше да има още една, още една... Както ги броих, 7 операции е преживял! Вече е добре, чуваме се през ден.

- Ще успее ли да дойде в София на 16 юни за концерта на Никос Вертис, казвал си ми, че има голямо желание?
- Джино много харесва гръцката музика, харесва и Никос, но не знам, не мога да кажа още. Ще пробва, но още нищо не знае. Той още поне 2 седмици ще бъде в болница. Говорихме, че в България има хубави минерални бани и е добре да се възползва от тях при възстановяването си. Джино смята, че това е хубава идея. 

- Видяхте ли се с майка ти след операцията, тя беше доста притеснена от решението ти и дори се опитваше да те разубеди?
-  И с нея, и с брат ми, който живее в Испания, се чувахме постоянно през цялото време. Като се прибрах в България, тя дойде от Гърция и седя няколко дена. Видя, че “всичко е 6”, че Ани се грижи за мен страхотно. Моят медицински ангел се притесняваше повече от мен, но е мъжко момиче и е плътно зад гърба ми! Вече е спокойна и усмихната!

- Междувременно авторска песен на Ани взривила Сърбия...
- Преди 2 години Иво Моллов – Гугутката направи 2 песни за Ани. Едни сърби купиха правата от нас за едното парче. Звъняха ми приятели от Сърбия и казват, че в момента парчето гърми по дискотеките и е страхотен хит. Зарадва ни тази новина. Предстои да бъде купена още една нейна песен, но засега няма да издавам тайната. И на Азис има парчета с купени права в Гърция, на Лиана - в Турция – сега като бях в Анкара 

слушах по телевизията “Ох, ох!” /смее се/ 

Прекрасно е това, че изпълнител от друга държава харесва наша песен, взема я и я прави популярна там! Това е много добре. Нека престанат да говорят, че само ние правим чужди песни...

- Няма ли да почивате поне малко с Ани?
- До края на месеца ще ходим да си починем някъде за 4-5 дена. Ще бъде сигурно в някое готино село във Видинския край – ще ходим на пикници, ще ловим риба с приятели, сега започват и съборите. Като отидеш и те посрещат с духовата музика, с караваните, със стрелбищата, със захарния памук за децата... Ще бъде истинско разпускане след напрегнатите месеци...

 

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари