Людмил Киров стана баща на момченце

3
Благодаря на моята половинка, че ме направи толкова щастлив, написа треньорът на "Дунав"
Благодаря на моята половинка, че ме направи толкова щастлив, написа треньорът на "Дунав"

Благодаря на моята половинка, че ме направи толкова щастлив, написа треньорът на "Дунав"

Треньорът на "Дунав" (Русе) Людмил Киров обяви, че е станал баща на син. Това разкри той във своя профил във Facebook.

Благодаря на моята половинка Делаида Манолова, че ме направи толкова щастлив с новородения ни син. Обичам те и ти благодаря“, написа щастливият татко.

Малкият юнак е роден в 19:40 часа на пети февруари с ръст от 48 сантиметра и тегло 2 килограма и 770 грама, обяви на профила си Делаида Манолова.

Русенският тим се намира на 10-о място във Втора лига с актив от 22 точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    tom
    Boime KURA
  • 7
    6
    Красимир
    Майката ми беше съученичка в даскало, едвам я познах на снимката. Ако не бяха написали името ѝ нямаше дори да разбера, че е тя. Навремето не изглеждаше така, е пак имаше повечко грим в сравнение с другите момичета, ама си беше добре като цяло. Но, както и да е. Нека е жива и здрава, ако се чувства щастлива, какво по-добро от това.
  • 7
    5
    Az
    За кой пореден път става баща!? Той дядо ще го правят вече големите му деца....излъга малкото момиче ама то след има няма 10год ще стане на 60год., тогава девойчето ще осъзнае реалността
  • 10
    4
    Пепи
    Къв Любо бе? Людмил са писали, че се казва... Ама той прав втория... - дано да е сигурен,че той е бащата, че дамата много палава, а на такива обикновено се радват всички. Живи и здрави, па Любо ли е, Люси ли е - няма много значение.
  • -2
    3
    Русенци за Русе
    Да ти е жива и здрава мъжката рожба, Любо! Здраве и късмет желаем на цялото семейство и много, безброй много радостни изживявания. P.S. Този, който толкова плюе на такава хубава новина, да се обърне към психолога си. Има едни хапченца, които могат да го накарат да се почувства по-добре, ама то от тая злоба може и да не хване дикиш. ))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари