Людмил Киров: Русе е голям град, "Дунав" няма да остане без издръжка

0
Имам нещо предвид, съвсем скоро може да има развитие по въпроса за издръжката
Имам нещо предвид, съвсем скоро може да има развитие по въпроса за издръжката

Дунав (Русе) скоро може да има ново ръководство.

Това разкри треньорът на тима Людмил Киров

Както е известно, президентът на тима д-р Симеон Симеонов се оттегли. Акциите поне временно са в доскорошния администратор Огнян Цветанов, който в момента заема длъжността изпълнителен директор. 

"Дори да има напрежение за бъдещето сред играчите, моята работа е да го потуша. Нямаме никакви задължения, в Дунав се работи много на чисто. Нормално е в българския футбол понякога да се случват сътресения. Още повече, когато клубовете получават пари от общините, преди избори винаги им е притеснено.

След оттеглянето на Симеонов е нормално да витаят някакви мисли в главите на футболистите. Но Дунав няма да остане без издръжка. Русе е голям град. Мисля, че ще дойдат по-добри дни за клуба. Имам нещо предвид, съвсем скоро може да има развитие по въпроса за издръжката, но нека не говорим предварително.

Арда е приятна изненада. Доста добър и комплектован отбор са. Показват постоянство напоследък, ненапразно имат специалист като Стамен Белчев. Всеки тим обаче има своите слабости. Разучили сме ги и ще се надяваме да им противодействаме успешно", коментира Киров пред "Тема спорт".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари