Людмил Киров: Аз оставам без футболисти

0
Но това е добре за мен, защото се вижда работата ми
Но това е добре за мен, защото се вижда работата ми Видео: Диема спорт

Наставникът на Дунав Людмил Киров коментира мача с ЦСКА и поражението с 0:4.

Въпреки изражението на резултата, той обяви, че е доволен от показаното от играчите си, защото в състава си имаше доста млади момчета, някои от които дебютираха, пише Гонг.

"Добро представяне на моите футболисти. Знаехме, че ни чака труден мач, направихме доста кардинални промени. Преди дни се разделихме с четирима основни играчи, защото така прецених. Дадохме шанс на няколко млади момчета, но като цяло ЦСКА беше по-добрият отбор и заслужено победи", заяви Киров пред DIEMA SPORT.

"Играем срещу ЦСКА и казах на младите момчета, че голям се става, когато играеш с големите. Точно днес трябваше да запишат дебют. Пожелавам им добро бъдеще и ще станат добри футболисти. Трябваше да вдишат въздуха на този стадион", добави треньорът и разкри плановете за зимна селекция.

"С ръководството разговаряхме, че ни трябват 4-5 играчи. Разговаряме с тях, стигнали сме до някакво съгласие. Но тези момчета, които участваха, трябва да бъдат подкрепяни от феновете. те не сервират нищо ново, днес играха като равен с равен", добави Киров и коментира раздялата с Ахмед Ахмедов, който беше обявен за играч на ЦСКА.

"Търсим заместник на Ахмедов. Той е един добър футболист, може да играе във всеки мач. За мен е добре и не е добре, че Ахмедов си тръгва. Лошо е, защото ни взеха играчите. Добре е, защото се вижда работата ми, че се развиват играчите. Нека Ахмед си удвои головете в ЦСКА", добави треньорът и накрая коментира дали е възможно досегашният президент Симеон Симеонов да се върне начело.

"Симеон Симеонов е покрай отбора, помага на мен и футболистите, но няма как да ви отговоря дали се връща в отбора", завърши Киров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари