"Любовта" между Тръмп и Путин пламна

0
При тв изявата си Тръмп казва, че иска отношения на друго равнище с Русия
При тв изявата си Тръмп казва, че иска отношения на друго равнище с Русия

Отношенията между руския президент и водещия кандидат за президент на републиканците в САЩ продължава да цъфтят като майска роза.

Вчера ексцентричният милиардер Доналд Тръмп похвали руския лидер, казвайки, че той "е мощен и популярен" . Почти му се обясни в любов. Думите му бяха: "Мисля, че е силен лидер, мощен лидер".

Доналд Тръмп каза това по време на шоуто "Morning Joe" на мрежа MSNBC. Думите на магната дойдоха на фона на изненадващата подкрепа от Владимир Путин за него.

В четвъртък руският президент каза, че Доналд Тръмп е много ярка личност, блестящ и талантлив човек, безспорен фаворит в президентската надпревара в САЩ. Забавни лакърдии. В устата на Путин звучат като молба към Бога да му изпрати подобен палячо за противник на международната арена.

"Той несъмнено е много ярка личност и талантлив човек. Не е наша работа да оценяваме достойнствата му, но той е абсолютен лидер в президентската надпревара", заяви Путин на годишна пресконференция пред близо 1400 руски и чуждестранни журналисти.

Начинът, по който говори, и това, което му дава възможност да увеличава популярността си, не засяга Русия, каза президентът за 69-годишния милиардер, който не престава да прави провокативни изказвания.

Путин отбеляза, че е склонен да развива отношенията със САЩ след избирането на нов американски президент през ноември 2016 г. Но никак не му се ще това да е Хилъри Клинтън.

При тв изявата си Тръмп казва, че иска отношения на друго равнище с Русия, по-тесни и задълбочени. Нима можем да не приветстваме това? Разбира се, че го приветстваме, отговори руският държавен глава.

Той се опита да избегне директен отговор на въпроса на водещия как ще коментира това, че при режима на Путин убиват журналист, политическите опоненти, напада народи. Отговори неопределено, едва при третото задаване на въпроса.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари