Доналд Тръмп: Планът на Путин за Украйна е гениален

24
Бившият президент на САЩ нарече руския лидер "много разумен"
Бившият президент на САЩ нарече руския лидер "много разумен" Снимка: GettyImages

Бившият президент на САЩ публикува по-рано туит, в който твърди, че отношенията му с Путин са щели да предотвратят кризата

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи като "гениални" действията на президента на Русия Владимир Путин по отношение Украйна и нарече руския лидер "много разумен", съобщават "Дейли мейл" и "Индипендънт", цитирани от БТА.

Някои републиканци в САЩ се опитаха да хвърлят вината за кризата върху президента Джо Байдън, заявявайки, че Русия не е нахлувала никъде по времето, когато Тръмп беше президент. Самият Тръмп също публикува по-рано туит, в който твърди, че отношенията му с Путин са щели да предотвратят кризата, посочва "Индипендънт".

Няколко часа след това изявление бившият президент заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките региони Донецк и Луганск в Източна Украйна, си е казал: "Това е гениално".

"Казах си: "колко е умно това", посочва Доналд Тръмп

Помолена по-късно да коментира това изказване, говорителката на Белия дом Джен Саки заяви, че се стараят да не приемат съвети "от някой, който хвали президента Путин и неговата военна стратегия". По думите й от републиканците зависи да не политизират допълнително въпроса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    3
    русенец
    Руснаците се справиха с техните македонци, ама ние няма да можем да се справим с нашите.
  • 16
    2
    Байчо от престъпното НАТО
    Прав е. Русия търпя много, но след като обръчът(НАТО) започна да я задушава прекалено с поредните провокации на НАТО и правителството на Украйна(демек нови бази, по близки до Русия), мечката вече няма избор. Жалко, че за това трябва да страдат мирни граждани.
  • -28
    1
    Путьо Марийкин от Кремъл
    Нарочно Тръмп четка Путин щото да си осигури руска хакерска подкрепа на държавно ниво за победа на изборите. Ама му са криви сметките щото няма да го пуснат на изборите. Републиканската комунистическа партия, като тоталитарна партия, не може да спечели по честен начин изборите и затова се надява на фашистка Русия да помогне с намеса, да им осигури фалшива победа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари