"Любовницата" на Брад Пит си слага цици на челото

0
Марион Котияр е рекламно лице на самозалепващи се силиконови гърди?!
Марион Котияр е рекламно лице на самозалепващи се силиконови гърди?!

Актрисата Марион Котияр, за която цял свят в момента говори, че е причината за разпада на брака на Брад Пит и Анджелина Джоли, е била рекламно лице на самозалепващи се силиконови гърди в умален размер.

Това пособие се лепва върху женското чело и целта му е да накара мъжете да възприемат жените по-сериозно в работна среда. Рекламният клип е сниман още през 2010 година, но едва сега доби популярност у нас. Той започва с няколко сцени, в които първата френска носителка на “Оскар” за главна женска роля се възмущава от това, че нейни колеги се взират в деколтето ѝ, докато тя говори.

Оскарът (2008 г.) е за превъплъщението ѝ в голямата певица Едит Пиаф във филма “Животът в розово”. “Френските жени знаят от векове, че за да спечелиш респекта на мъжете, трябва да ги накараш да те гледат в очите”, казва Котияр. В следващия кадър тя се появява със силиконовите гърди, залепени на челото ѝ.

Според рекламата така пособието успешно кара мъжете да се взират в очите, а не в бюста на жените. Затова слоганът на продукта е: “Накарайте ги почти да ви гледат в очите!” До французойката в рекламата се появяват също Лесли Анн Уорън, която бе екранната майка на Макколи Кълкин в “Ричи Рич”, и чернокожата актриса от сериала “Империя” Таражи П. Хенсън.

Двете актриси представят други два вида от самозалепващите се пособия, съответно гърди на по-възрастна жена и на чернокожа. У нас засега силиконовите умалени цици не се продават.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари