Любомир Владимиров участва във форум по въпроси относно Енергийния съюз

0

Проф. Любомир Владимиров от ПП „Атака“ бе единствения български представител на заседанието на председателите на комисиите по икономически въпроси относно Енергийния съюз в град Братислава.

Форумът бе ръководен от г-жа Яна Кисова, председател на Комисията по икономическите въпроси към Националния съвет на Словашката република.

Проф. Владимиров заяви, че като гражданин на Република България и представител на националистите подкрепя политиката за „Европа на нациите“, което е конкретно свързано и с целта на Енергийния съюз на Европа , тоест да се обезпечи сигурна и устойчива енергия на достъпни цени за Европа и нейните граждани, но при равни за всички условия.

Цените на електрическата енергия и горивата в България са плод на картелни споразумения и политико-бизнес обвързаности, с които до сега управляващите страната не могат да се справят. Националистите в България нееднократно са предлагали в Народното събрание  разтрогване на договорите с електроразпределителните дружества и налагане на мораториуми върху цените на горивата поради ниската покупателна способност на българските граждани и тежката икономическа ситуация в страната.

По време на конференцията, депутати и председатели на икономическите комисии на страните от Вишеградската четворка, отправиха въпроси към проф. Владимиров и изразиха своето притеснение от развитието на мигрантската криза, лесно достъпните граници на България, бунта в гр. Харманли и ислямския фундаментализъм заливащ Европа. Факт е , че в държавите от Вишеградската група -Унгария, Полша, Чехия няма мигранти. Единствено в Словакия са приети петстотин човека, които са само християнски семейства от Сирия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари