Любомир Аламанов: Румен Радев е много компромисен образ, изведнъж се обърна на 180 градуса

0
Хората, срещу които президентът излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, заяви комуникационният експерт
Хората, срещу които президентът излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, заяви комуникационният експерт Снимка: Ани Петрова / БНР

Хората, срещу които президентът излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, заяви комуникационният експерт

"Разбираемо и правилно е решението на президента Румен Радев да даде време, преди да връчи втория мандат на "Продължаваме промяната". След изборите на 2 октомври той даде повече от 2 месеца на ГЕРБ, преди да им даде първия мандат. Ако сега беше пришпорил връчването на втория мандат преди Коледа, щеше да изглежда подозрително".

Коментара направи пред БНР комуникационният експерт Любомир Аламанов.

ПР експертът определи образа на президента Румен Радев като доста компромисен, защото преди една година е имал друг наратив, други приятели и други врагове, а през 2022 г. изведнъж се е обърнал на 180 градуса:

"Хората, срещу които излезе с вдигнат юмрук, изведнъж му станаха приятели, а той се обърна срещу тези, които го подкрепиха. Много компромисен образ и много компромисни действия".

Според него е химера очакването за обща програма и общи действия на политическите партии в този парламент:

"Има политически сили, които си менят често мнението и ако си стиснат ръцете за някаква обща програма, след два дни някой може да реши, че демокрацията трябва да се рестартира и да се приеме нова програма. Трябва да има отговорност от някои политици, че ако се приеме една обща програма, поне 6 месеца не трябва да си сменят мнението", каза той и даде пример със заявките на ГЕРБ да подкрепят ветото на президента върху промените в Изборния кодекс, а след това заемане на обратната позиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари