Любомир Аламанов: Румен Радев се включи в предизборната кампания в помощ на ГЕРБ

0
На президента му се услади да управлява, смята експертът по комуникации
На президента му се услади да управлява, смята експертът по комуникации Видео: Вестник Сега

Президентът се вижда като обединител на разпокъсаната левица, смята експертът по комуникации

"На Румен Радев му се услади да управлява, а поведението му е претърпяло рязка промяна през последната година в сравнение с времето, когато се представяше като един от основните борци срещу мафията. Президентът се намесва активно в предизборната кампания, за да помогне на ГЕРБ, които са отчаяни от понесените удари заради санкциите на американското и британското правителства."

Това каза в предаването (О)позиция на „Сега“ експертът по комуникации Любомир Аламанов.

Според него, Радев се вижда като обединител на разпокъсаната левица, а роля тук е изиграл и упадъкът на БСП през последните няколко години, когато, под влиянието на соцлидера Корнелия Нинова столетницата се превръща в крайнодясна, сектантска организация. „БСП тръгна толкова стръмно надолу, че не изключвам възможността президентът Радев да е видял възможност, след изтичане на мандата му, той да стане нещо като обединител на лявото пространство“, допусна коментаторът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    аде
    и на тоя космонавт космосът му е виновен!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари