Любо Киров: През цялата година усещах сила

0
По думите му публиката е станала по-жадна за музика
По думите му публиката е станала по-жадна за музика Видео: NOVA

По думите му публиката е станала по-жадна за музика

„През цялата година, която измина, усещах сила и мога да твърдя, че се чувствам прекрасно. По-добре всъщност не е било”. Това сподели в “Интервюто в Новините на NOVA” поп изпълнителят Любо Киров. Той каза още, че отиващата си 2023 година е била изпълнена с много музика и много любов между него и хората, с които се е срещал.

По повод огромното му турне с над 25 000 продадени билети, Киров посочи: „Често виждаме много хора, струпани на едно място, но когато говорим за купени билети, това е вече съвсем различно нещо. Когато човек купува билет, той отделя от себе си, за да покаже истинското отношение към теб. Това показва влиянието на артиста.

По думите му публиката е станала по-жадна за музика, особено след пандемията от COVID-19. „Публиката започна и да отделя важните от неважните неща. Тя решава за кой изпълнител да похарчи парите си. Публиката реши, че е жадна за музика, за култура и за изкуство и наистина се вижда вълна от концерти и събития, които са пълни с хора”, посочи Киров.

Той сподели също, че няма отложени неща от тази за следващата година, а по-скоро има запланувани. Сред тях със сигурност са нов албум, ново турне и още няколко изненади.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари