Любо Киров: Ако артистът не е смел, се превръща в занаятчия

1
Става занаятчия в лошия смисъл на думата, поясни музикантът
Става занаятчия в лошия смисъл на думата, поясни музикантът Видео: NOVA

Става занаятчия в лошия смисъл на думата, поясни музикантът

Любо Киров е кралят на поп музиката в България. Той казва, че в душата си носи рокендрола.

Ако артистът не е смел, той се превръща в занаятчия. Започва да работи, за да изкарва пари. Става занаятчия в лошия смисъл на думата. И това е много жалко, ако артистът наистина изпадне в такъв статус”, е мнението му.

Според Киров артистът трябва да задава дневния ред. „Той е благодарен на публиката, която го възприема и го слуша. Но той не трябва да бъде воден за носа от коментарите, изискванията и очакванията от него”, добави изпълнителят, предава NOVA.

Той е категоричен, че артистите трябват да са хора, които правят революции. „Рокендролът, хип-хопът са бунтове срещу обществото, срещу реда, срещу порядките, срещу лъжата. Музиката е използвана в годините за изключително много революционни промени в човечеството”, е мнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Дрън-дрън
    Тоз' бил кралят на поп музиката в БГ?!?!?!?! Че тогава аз съм Павароти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари