Теодора Георгиева: Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото

2
Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали. Защо не го задържат?
Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали. Защо не го задържат?

Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали. Защо не го задържат?

Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на г-н Гешев, които продължават и сега. Европейската прокуратура спря кражби за десетки милиони и искат да ме дискредитират, каза пред "24 ЧАСА" европейският прокурор Теодора Георгиева във връзка с разпространената информация, че издирваният бивш следовател Петьо Петров - Пепи Еврото е подал сигнал срещу нея в няколко институции, включително в Софийската градска прокуратура.

Според Георгиева това е анонимен сигнал, защото властите не знаят къде е Петров. Той е обвиняем по делото "Осемте джуджета" за търговия с влияние и незаконни записи, но успя да се укрие и е в неизвестност. "Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се проверяват. Защо не го задържат?", казва ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

В сигнала си издирваният Пепи Еврото твърди, че е давал пари на Теодора Георгиева, за да се приключват определени досъдебни производства както желаел той. Тя заяви, че е знаела за подготовката на този сигнал и го нарече пасквил.

"Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, за да ги раздава той. Кой е този постоянен клиент на прокуратурата?", пита Теодора Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Лапач
    Съдиите и прокурорите са най големите крадци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари