Луна прави своя партия

1
Проектът на Луна ще залага на традиционните християнски и семейни ценности
Проектът на Луна ще залага на традиционните християнски и семейни ценности Снимка: bTV

Новата формация ще защитава християнските и семейните ценности, ще бори корупцията

Луна прави своя партия, събощава "България Днес". Преди изборите миналата година изпълнителката на "Искам го, стискам го" обяви, че ще се кандидатира за депутат. Това не се случи, но певицата няма да се откаже да щурмува важна позиция в политическия Олимп на страната.

В момента тече подготвителната работа за създаване на организацията, издават близки до певицата. Какво ще бъде името на новата формация и кога точно ще се учреди тя, засега не е ясно. Ясно е обаче, че партията на Луна ще залага на традиционните християнски и семейни ценности, както и на така модерната борба с корупцията и подобряване начина на живот на населението в България. Самата певица се е изказвала не веднъж в тази посока.

Пред вестника Луна призна, че е провела сондажи с лидерите на няколко нови политически субекта.

"Бях на учредителното събрание на партията на Стефан Янев. Не съм с лоши впечатления, но тепърва ще решавам с кого да взаимодействам", сподели певицата.

Освен с бившия служебен премиер Луна планира да проведе разговор на четири очи с хлевоустата блогерша Елена Гунчева. С българската Мари льо Пен, както вече наричат адвокатката, отцепила се със скандал от "Възраждане" на Костадин Костадинов, чалга звездата щяла да обсъди новия проект на Гунчева.

"Вероятно Луна си търси политически партньори за изборите", смятат хора от близкото обкръжение на певицата.

"За разлика от Костадинов аз ще отчета всеки лев на българските данъкоплатци", категорична е изпълнителката на "Не съм жена само за един мъж". Ще продължава да държи за приемане на закон за лустрацията, за да се приключи по думите ѝ "веднъж завинаги с комунистическия терор и грабеж на България".

Наскоро Луна разкри пред вестника, че е била подложена на натиск не само от лидера на "Възраждане", но и от Слави Трифонов, който я "развявал като Самарско знаме" в своите скечове.

Според посветени в родното политическо задкулисие фолкпевицата не е успяла да набере повече гласове на президентските избори заради това, че не е използвала много от старите си, но златни хватки.

"Посъветвахме Луна да финансира свои предизборни концерти в цялата страна, на които да пее самата тя", издадоха за "България Днес" нейните политтехнолози.

Тя обаче не била готова да вложи собствени средства в начинанието, въпреки че била наясно с важността му. Точно тогава Луна продаде свой имот, но така и не обяви в публичното пространство дали ще вложи получената сума в политическия си проект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Lopw
    Боже опази! Много луди бе! Всички изпращяха! Народе, опомни се! Трябва не лопата,а огромен булдозер,за да изринне всичката тази токсична утайка!
  • 6
    1
    русенец
    О, Боже! И ти ли Бруте? Мляскай си минетите, не се занимавай с нещо, от което едва ли разбираш! Май само аз и комшията не сме направили партия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари