"Лукойл" е внесла 25 милиона лева по-малко в бюджета

0
Или 45 милиона лева, вместо очакваните 70 милиона лева
Или 45 милиона лева, вместо очакваните 70 милиона лева Видео: NOVA

Или 45 милиона лева, вместо очакваните 70 милиона лева

Нов казус с „Лукойл”. Компанията е внесла във Фонд "Сигурност на електроенергийната система" 45 милиона лева. Изчислената и определена по закон и със Заповед на министъра на икономиката от тази седмица вноска, която се дължи, е близо 70 млн. лв.

От икономическото министерство допълниха, че разликата от 25 млн. лева подлежи на принудително изпълнение от публичен изпълнител по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, предаде NOVA.

Това даде повод на Делян Пеевски да изпрати писмо, в което настоява „Лукойл” да се разплати в пълен размер, а институциите да предприемат необходимите действа.

"Лукойл” за пореден път унижава държавата, като не се издължава към Фонда, от който се компенсират хората. Компетентните органи да предприемат незабавни действия”, призова председателят на ПГ на ДПС в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари