Лукашенко подари на Путин трактор за рождения му ден

0
Тракторът е от среден клас с 6-цилиндров двигател
Тракторът е от среден клас с 6-цилиндров двигател Снимка: Ramil Sitdikov/POOL/TASS/dpa/picture alliance

Тракторът е от среден клас с 6-цилиндров двигател

Беларуският президент Александър Лукашенко пристигна на неформалната среща на ръководството на страните от ОНД в Санкт Петербург, която се провежда на рождения ден на руския президент Владимир Путин, който навършва днес 70 години.

Като подарък Лукашенко донесе на Путин сертификат за трактор от Минския тракторен завод. Това съобщи в Телеграм канала „Пул Первого“, както и няколко руски медии, предава Дарик радио.

Президентът на Руската федерация ще получи трактор Беларус 1523.3. Както става ясно от сайта това е трактор от среден клас с 6-цилиндров двигател. Предназначен е за извършване на различни селскостопански работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Хм
    Тия двамата дърти педали дали се ебат?
  • -4
    3
    до 2
    Дали? Кретени според теб!:) Слава богу, твоето мнение не е меродавно, а ти самият си никой от махленски мащаб.:) Те обаче не са!
  • 4
    2
    daskal
    Баси кретените!
  • 3
    1
    Ддр
    С този трактор рашистите ще могат да си изтеглят скапаните танкове :))) , е стига да успеят да избягат от украинците, де :)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари