Лудогорец - Дунав 1:0

0
В 26-ата минута тимът от Русе не успя да удържи Лукоки
В 26-ата минута тимът от Русе не успя да удържи Лукоки

Отборите на Лудогорец и Дунав играят при 1:0 в днешния двубой от седмия кръг на Първа лига. Попадението бе дело на Джоди Лукоки в 26-ата минута.

Прави впечатление, че в отбора на "орлите" има три промени в сравнение с последния мач от Лига Европа срещу Торпедо. Марселиньо и Сисиньо не стартират от първата минута. Вирджил Мисиджан пък бе продаден на Нюрнберг. За Дунав участие няма да вземе национала на България Светослав Ковачев, който е преотстъпен от Лудогорец и няма право да играе.

Лудогорец пропусна идеална възможност за гол още в първата минута. Яцек Горалски изведе Вандерсон, който напредна и се озова сам срещу вратаря. Димитров се хвърли самоотвержено и изби в корнер.

В 11-ата минута "орлите" създадоха нова опасност. Светослав Дяков намери Джоди Лукоки на скорост. Холандският бързак центрира към Клаудио Кешерю, но румънецът не успя да засече отблизо с глава.

Няколко минути по-късно и Лукоки пробва късмета си с изстрел от 12-13 метра, но топката срещна крака на играч на гостите и излезе в корнер.

В 26-ата минута тимът от Русе не успя да удържи Лукоки. Крилото направи на скорост двойно подаване с Кешерю и опъна мрежата с прецизен удар по въздух - 1:0 за Лудогорец!

Дунав успя да застраши вратата на домакините чак в 43-ата минута. Иван Коконов бе изведен на добра позиция, но футболистът си пое лошо топката и опропасти атаката.

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари