Лора Крумова се завръща на екран с любима рубрика на Милен Цветков

1
От Нова телевизия вече официално потвърдиха новината, че Лора се завръща там след “Шоуто на Николаос Цитиридис"
От Нова телевизия вече официално потвърдиха новината, че Лора се завръща там след “Шоуто на Николаос Цитиридис"

Любопитен начин да отдаде почит към починалия си колега Милен Цветков е измислила неговата бивша екранна половинка Лора Крумова

Тя ще възкреси в Нова телевизия една от любимите рубрики на журналиста от годините, в които той водеше сутрешния блок “Здравей, България”. Това е рубриката “На фокус”, отразяваща актуални проблеми на обществото. Същото име е сложила Лора на своето ново предаване, което ще води от септември, пише Secret.bg От Нова телевизия вече официално потвърдиха новината, че Лора се завръща там, след като прекара малко повече от година в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Водещата ще прави авторско предаване в неделния следобед. Очаква се то да заеме мястото на “Неделята на Нова”, което издържа в ефир по-малко от две години. То остана без водещ по средата на пролетния тв сезон, след като Мая Костадинова го напусна минути преди ефир, подплашена от клюките, че може да я уволнят. Месеци наред в телевизията търсеха заместник на тръгналата си без предупреждение брюнетка. Накрая предприеха радикален подход – вместо да сменят само лицето на шоуто си, решиха да сменят цялото шоу. Лора Крумова е предложила цялостна концепция за ново актуално предаване, което да се излъчва в неделния следобед на гърба на “120 минути” по бТВ. То ще се казва “На фокус с Лора Крумова” – точно като рубриката, която преди 20 години измисля нейният отишъл си без време екранен партньор Милен Цветков.

Зрителите с добра памет си спомнят репортажите, които вървяха преди години в “Здравей, България”, обединени в рубриката “На фокус”. Идеята на Милен Цветков бе тези репортажи да отразяват разнообразни проблемни теми в обществото – от дупки по улиците, наводнени съседи и повредена канализация до неизплатени заплати и недовършени строежи. Водещият не пропускаше ден на екран, в който да не подкани своите зрители да се обаждат на редакционния телефон, за да споделят с репортерите му проблеми от всякакво естество, които могат да станат теми във въпросната рубрика. Според официалното съобщение на Нова форматът е оригинален – негов автор е самата Крумова. От най-новите снимки на водещата става ясно, че тя е свалила много килограми и се е разхубавила преди завръщането си на екран.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари