Локомотив (Русе) изпусна да бие Светкавица (Търговище)

0

Локомотив (Русе) и Светкавица (Търговище) завършиха наравно в среща от IV-ия кръг на Зонална група „Варна“ при юношите старша възраст.

Двубоят се игра на терена в Сливо поле, тъй като все още стадионът на Спортното училище не е готов да приеме мачове от такъв ранг.

Младите „железничари“ поведоха рано в резултата с гол на Денислав Митев още в 9-ата минута. Последваха още три добри атаки за русенци, но втори гол не падна. В 20-ата минута грешка в отбраната на „Локомотив U19” даде възможност на гостите от Търговище да изравнят.

След гола играчите на „Светкавица U19” се дръпнаха в защита и опитваха само да контраатукват епизодично, разчитайки на високи центрирания. От своя страна, формацията на треньора Калоян Георгиев наложи териториален превес и създаде още десетина добри положения пред вратата на противника, особено през второто полувреме. В крайна сметка обаче, срещата завърши при резултат 1:1, като повече за пропусната победа могат да съжаляват младите футболисти от „железничарската“ школа.

„Получи се хубав мач. Заслужавахме да победим. „Светкавица“ са доста солиден отбор, но ние успяхме да наложим играта си и в този смисъл, съм доволен от представянето на нашите футболисти. Засега ще домакинстваме в Сливо поле, тъй като теренът на Спортното училище трябва да се валира, за да добие вид за официални мачове. Бих искал да благодаря на родителите от нашата школа, които ни помогнаха с транспортирането на отбора до Сливо поле, сподели след края на двубоя наставникът на „Локомотив U19” Калоян Георгиев.

Съставът на „Локомотив U19” срещу „Светкавица“: Кристиян Костов, Ерсин Енверов, Джан Акиф, Симеон Стойчев, Атанас Великов, Денислав Митев, Валентин Георгиев /капитан/, Беркан Ибрямов, Михаил Любенов, Кристиан Арсов, Йозгюнай Юсмен /Николай Кръстев, Кристиян Атанасов, Виктор Денев, Даниел Великов, Виктор Вълков, Мартин Йорданов/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари