Лиляна Павлова: Ще си тръгнем достойно

1
Ще подадат ли оставка министрите при загуба на втория тур на вота?
Ще подадат ли оставка министрите при загуба на втория тур на вота? Видео: Нова телевизия

„Ние по средата на една битка, на полувремето, човек не подава оставка. Още нищо не е загубено. Аз съм оптимист”, заяви в студиото на „Здравей, България” на Нова телевизия регионалният министър Лиляна Павлова.

Коментарът й бе по повод, че кандидатът на ГЕРБ остана на второ място на първия тур на президентските избори.

„Това не е краят на света. И не е проблем. Въпросът е принципен. Ако хората подкрепят и искат да подкрепят червена България и левите политики, които нашият опонент предлага, то тогава ние наистина трябва да поемем отговорността, че десните политики, които ние предлагаме, това, за което работи правителството, очевидно не е достатъчно. Очевидно нямаме подкрепа и ако това е така, ние трябва да си тръгнем достойно и да поемем тази отговорност”, добави регионалният министър Лиляна Павлова.

По думите й посланията, които излъчва ген. Румен Радев, са леви и далеч извън правомощията на президентската институция.

Цецка Цачева е най-подготвена за позицията. Тя е балансьор в целия политически спектър. Нашата позиция беше по-коректна – да оставим кандидатите да се съревновават, да се срещат с хората и да получат тяхното доверие”, каза още министър Павлова.

Според нея партия ГЕРб не е загубила от първия тур на президентските избори.

А какво смята на референдума?

„Това, което показа референдумът е, че хората залагат на лицата, на личностите и на техните качества”, отговори Лиляна Павлова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари