Лиляна Павлова се връща на бял кон?

0
Тя вече е била два пъти регионален министър - в първото и второто правителства на Бойко Борисов
Тя вече е била два пъти регионален министър - в първото и второто правителства на Бойко Борисов

Ще се върне ли Лиляна Павлова след оставката на министър Николай Нанков?

Тя вече е била два пъти регионален министър - в първото и второто правителства на Бойко Борисов (9 септември 2011 – 13 март 2013 г. и (27 ноември 2014 – 27 януари 2017 г.)

Министърът на българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова може да се върне на бял кон в министерството на регионалното развитие и благоустройството, научихме от  Епицентър.БГ.

В публичното пространство отдавна се говори, че след успешното председателство е много вероятно тя да се завърне като регионален министър, въпреки че трябваше да остане на поста министър на Българското председателство на Съвета на ЕС до края на годината. Павлова вече е била два мандата регионален министър - в първото и второто правителства на Бойко Борисов (9 септември 2011 – 13 март 2013 г. и (27 ноември 2014 – 27 януари 2017).

Днес единствено Павлова от всички министри коментира евентуалните оставки на министри заради трагичния инцидент край Своге, които впоследствие ставаха факт.

"Споделям мнението на премиера Бойко Борисов, че трябва да бъдат разследвани всички отговорни лица и институции, участниците в процеса през всички периоди. Напълно вярвам на Прокуратурата и разследващите органи. Не е добре да коментирам, нека ги оставим да разследват и да се произнесат“, посочи тя.

„Не е редно ние да се произнасяме кой трябва да понесе отговорност. Компетентните органи са тези, които да кажат кой и по какъв начин да понесе отговорност“, обяви Лиляна Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари