Лиляна Павлова пукна крак

0
Лиляна Павлова пукна крак
Снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Лиляна Павлова пукна крак. Бившата министърка на регионалното развитие и благоустройството от кабинета на Бойко Борисов се появи в четвъртък пред централата на ГЕРБ с болезнени гримаси на лицето от ужасната контузия, сполетяла я няколко дни по-рано, пише „Всеки ден".

Не е ясно от какво депутатката, която избягва модата на високите токчета, е пострадала, а колегите й от партията категорично отказват да разкрият причината за травмата. Но всички са на мнение, че и тя като шефа им е чуплива точно преди избори. Преди вота през 2009 г. Бойко Борисов счупи крак и ходеше с гипс в предизборната кампания. Лили сега не е гипсирана, но целият й крак е обвит в стегнати бинтове и шини, които държат крайника неподвижен, разказаха близки нейни съпартийци.

Как може преди изборите да си направи такава фрактура", цъкаха с език герберите. Според тях Павлова ще бъде затруднена да стигне до НДК в нощта на вота, когато се очаква да се събере цялото ръководство. Твърди се дори, че пресконференцията на бившите управляващи може да е в централата им, а не в НДК, за да не тормозят Лили с излишни движения. „Бойко й разреши да си вземе болничен, но тя продължава да идва на работа. Такъв инат е", коментираха депутати от групата на Борисов. Вместо с патерици обаче бившата министърка ходи с малко бастунче, което няма да й помогне за по-бързото възстановяване.

Според запознати тя отказала да надене под мишница две дървени летви като зам.-шефката на парламента Мая Манолова преди няколко месеца, защото не й отивали и щяла да изглежда като карикатура. Дървеният ченгел, с който се придвижва Павлова, й бил подарък. Лили е била прегледана от личния ортопед на Борисов - Антоний Георгиев. Миналата година експремиерът оперира при него коленни връзки, които го мъчеха от години. Сега депутатката ще ходи на изследвания през няколко дни, за да се проследи дали пукнатото зараства нормално, или ще се наложи хирургическа интервенция.

Специалистите по травматология смятат, че за пълното възстановяване на Павлова ще й е нужен месец. Това е и причината да се откаже от пътуването за закриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив утре вечер. Тя не беше и сред активните в турнето преди европейските избори, което породи доста въпросителни за оставането й в партията на Борисов.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари