Лили Иванова задръсти Панчарево!

0

Опашка, дълга почти километър се изви пред ресторант "Лебед" на езерото в Панчарево заради концерта на Лили Иванова.

Площадчето пред заведението се задръсти от коли и дори по едно време се наложи с регулирането на движението да се заеме полицията, пише агенция ПИК.

Примата изнесе концерт на открито върху естествения декор на планината Витоша, напук на слуховете, че концертът й в НДК в края на март е нейната последна сценична изява. Заради Лиленце Пиленце бе издигната специлна сцена, а късметлиите, уредили се с билети за бутиковия спектакъл, се бръкнаха с между 55 и 120 лв. Не само улицата бе задръстена, но и градината на заведението, в което хората се нагъчкаха като сардини.

Звездата издържа на сцената 2 часа и то без прекъсване, през които изпълни 20 хита от репертоара си. Между изпълненията си Лили разкри новата си страст – футбола. Оказа се, че изпълнителката на "Ветрове" следи Европейското първенство във Франция, което тече в момента, дори си има фаворит. Това е отборът на Португалия, тъй като в него играе любимецът й Кристиано Роналдо.

Концертът под звездите бе точно 10 години след първата изява на Лили в "Лебеда". Тогава тя доплува до ресторанта с лодка във формата на лебед. Подобни екстри този път липсваха.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари