„Лидл“ изгражда нов магазин до Млечна кухня в Русе

4
Вместо магазин търговската верига ще изгради център за разпределяне на стоки
Вместо магазин търговската верига ще изгради център за разпределяне на стоки Снимка: Русе Медиа

Строят нов магазин на „Лидл“ в Русе

Теренът е с излаз на кръговото до Млечна кухня и вече е приключила работата на тежката техника за събарянето на съществуващите сгради и постройки.

Първоначално тук ще пристигат с камиони основните стоки, след което ще се транспортират и разпределят по магазините от веригата, обясниха работещите на разчистваната площадка. Това вече е много по-логично в сравнение с първоначалната информация, че на това място ще бъде изграден нов магазин от търговската верига. Още повече, че в непосредствена близост има хипермаркет от конкурентна търговска верига. В същото време в момента се изгражда и голям магазин на „Лидл“ до Спортната зала на кръговото, предаде Русе Медиа.

Засега няма информация дали на това място ще има възможност за осъществяване на търговска дейност за по-големи количества от дадени продукти за крайни клиенти по подобие на „Метро“ или ще остане единствено за собствените нужди на „Лидл“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    До 12 - ия малоумник
    Живея на улица "Симеон Велики" – 7. Заповядай, открий тенекеджийница, да видим няко ще ти разреши ли. Или ще бъдеш изритан обратно в селото, от което си дошъл
  • 0
    12
    до 11
    Кажи къде живееш, че да създам 10 работни места за тенекеджии и автомонтьори под прозореца ти. Ще работят денонощно. Тъпчо, в Русе има работни места за хора от няколко окръга. Спални места няма, т.е. места, където да можеш да спиш без някой да ти вдига шум по 25 часа в денонощието и 8 дни в седмицата!
  • 3
    11
    Данчо
    Брей ,какви могъщи специалисти има тук!!! А никой не спомена работните места, а само хленчите като вдовици за Муй!
  • 3
    10
    до 1
    Всичко е догледано внимателно. Лидъл се врязват, като клин в самият град защото тази позиция ще им пести пари. Рушвета е даден всичко е позволено, на тях не им пука грам за нас тук са си наели роби, че ще трошат и разбиват не е техен проблем. Те само теглят чистата пара към германия и нищо ама нищичко от ставащото тук не ги интересува.
  • 0
    9
    фена на Путин
    Само топ локации кълват за инфраструктурата си. Мажат ултра печалби. Плебейският скотски "народ" неистово им пълни гушите. Всички локации са придобити с много дебели подкупи. Храним немския пенсионер. После нямат махане от там. С тази проста държава е свършено ако не обложат наглите западноевропейски колонизатори със свръх печалба. Защо в унгария няма лидЕли ебани на всяко кръгово ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари